E3: szubjektív gyűjtés

Amennyire vártam, annyira gyorsan elröppent ez a pár nap, amíg az E3-as trailereket néztük és tárgyaltuk ki. Elmaradtak idén az igazi állkapocs-kiakasztó, lenyűgöző újdonságok, a bejelentések és játékok többsége a sokadik részt hozzák a franchise-okból, sőt, remasterelést is jelentettek be. A következő válogatásban azokat a trailereket gyűjtöttem össze, amelyek valami oknál fogva felkeltették az érdeklődésemet és legalább kétszer megnéztem őket. Mondanom sem kell, 1080p-ben ajánlom.

Horizon Zero Dawn: női főszereplő, hangulatosnak ígérkező posztapokaliptikus környezet, ahol a gépek jelentik a vadvilágot, miközben primitív gyűjtögető civilizációs szintre süllyedt emberek próbálnak túlélni. Gigantikus robotok, vörös hajú vad lány, 3rd person nézet.

A Star Wars univerzum három trailert is kapott. Kettő a Battlefrontról szól, ami műfajánál fogva sosem lesz a kedvencem (FPS), de a látvány és a hang olyannyira hozza a klasszikus trilógia hangulatát, hogy egy próbát lehet, hogy teszek vele. 40 játékos, a Birodalom és a Lázadók egymás elleni küzdelmében a Hothon:

A Tatooine-on azt látjuk, hogy a játékosok csapata a számítógép által rájuk küldött, hullámokban érkező birodalmiakkal kell, hogy elbánjanak:

A harmadik trailer a Star Wars: Knights of the Fallen Empirehöz készült, ami MMO kiegészítő lesz az Old Republichoz. CGI trailer, fogalmam sincs, hogy mi köze a játékhoz, de bármelyik Sith karakter előtörténete lehetne:

A Ghost Recon: Wildlands egy rég elfeledett játéksorozat új része. A különleges katonai egység története (Ghosts) annak idején nagyon megfogott, de aztán az Advanced Warfare-től kezdve leszakadtam róla, mert már nem azt a játékélményt adta, mint az első részek. Ehhez képest most itt ez a trailer, az E3 legbaszóbb soundtrackjével, izgalmas helyszínnel, sandbox jellegű játékkal is igazi szakállas operative-okkal.

Lesz új Assassin’s Creed is, a Syndicate. Nem mondom, hogy elsőre felcsigázott, a cinametikus trailer is gyengébb lett szerintem, mint bármelyik korábbi. London, viktoriánus kor, gyárak és bandák. Erős közepes, ráadásul ami a gameplay trailerből lejön, az sem túl bíztató. Legyen azért meg:

Dishonored 2. Steampunk, mágiával ötvözött lopakodós játék. Még az első részt is végig kéne játszanom, sokan dícsérték. Ez a trailer egyébként gyönyörű, a főszereplő pedig menő:

Deus Ex: Mankind Divided. Meglepően sok járműves jelenet, mocskos-zsúfolt nagyváros és augmented emberek Jensen szokásos whiskeys-rekedt mondataival. Cyberpunk!

Sajnos XBOX ONE exkluzív cím, de hátha kevés lesz az előfizető és Win10 jön majd. Kalózok! Akik ismernek, tudják, hogy nagy kedvenceim ezek a tengeri széltoló gazember népségek, persze a romantizált változatuk.

Itt húzta meg a határt, talán így is kijön a közel fél órányi néznivaló. Elsősorban laikusoknak lesz érdekes, remélem, hogy gamerebb ismerőseim bővítik fejben a listát a maguk kedvenceivel.

Reklámok

What do you think?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s